Конвектори

Конвектор – добър избор ли е

Конвекторите напоследък са изключително популярни, а зад тяхното толкова широко разпространение стои комбинация от фактори, която очевидно се оказва доста успешна и привлекателна за потребителите.

Сред качествата, които един съвременен конвектор притежава, са висока ефективност, икономичност, ниска цена на покупка на самия уред и не на последно място – атрактивен дизайн.

Ако до сега не сте обръщали внимание, можете да разгледате в търговската мрежа и със сигурност ще откриете чудесни предложения, измежду които да изберете онова, което е най-подходящо за вас.

Във всеки един добре зареден хипермаркет, но също така и във всеки по-голям онлайн магазин, в който се предлага техника, можете откриете широка гама от продукти (не пропускайте да разгледате на Klimatici.bg).

Конвекторите са стилни и се вписват чудесно в съвременния дом

Няма съмнение, че конвекторите са стилни и по отношение на външния вид се вписват много добре в дизайна на всеки елегантен съвременен дом. Тези уреди се отличават по размери, изработка и монтаж, но общото е, че могат да бъдат доста гъвкави.

Различни опции по отношение на монтажа

Много от съвременните стенни конвектори могат да се поставят на стената на жилището, което дава възможност да не ви се пречкат в краката. Има и модели, създадени за монтаж на принципа на вътрешно тяло на климатик.

Този тип модели се инсталират в най-горната част на стаята, някъде под тавана на помещението. При някои от тях има малък контейнер за вода, който се пълни при охлаждане и трябва да се изпразва ръчно.

Освен това, те се отличават с много компактна изработка, наподобяваща плосък панел, което ги прави незабележими ако се поставят зад дивана, зад креслото или дори зад завесите.

Изключително надеждни и безопасни

Характерна черта на конвекторите е, че те са наистина безопасни. Можете да сте сигурни, че избирайки подобен уред, вие се грижите за имуществото си по най-добрия възможен начин.

За отопление, но и за охлаждане

Много модели конвектори вече се произвеждат и с допълнителна функция за охлаждане. Освен това, те са в пъти по-изгодни като цена дори и от най-обикновен климатик.

Това ви дава възможност да замените напълно климатика с конвектор, особено ако сградата по някаква причина не е подходяща за инсталиране на външно тяло (често срещан проблем при по-модерни сгради със стъклена фасада). Охлаждането може по качество да съперничи на това на инверторните климатици.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *