Най-добрите пневматични инструменти от Евростил 2003

Пневматичните инструменти са широко използвани устройства в заводите и работилниците, които използват силата на сгъстения въздух, за да помагат на потребителите. Най-добрите пневматични инструменти ни се доставят от GAV – Италия и BAMAX.

Широката гама от пневматични аксесоари включва продукти като съединители, накрайници, режещи инструменти, маркучи, пружини. Това са основни елементи за ежедневната употреба на пневматични инструменти. Всикчи те включват Евростил 2003.

Пневматичният гаечен ключ е инструмент, който значително опростява операцията по завинтване и изваждане на винтове, без да изисква от потребителя да полага големи усилия. Този малък пневматичен инструмент работи със силата на сгъстения въздух, изпомпван от компресор. Действието на пневматичния ключ е просто – след като бъде свързан към външен компресор и активиран, сгъстеният въздух привежда в движение ротор, който се върти наляво или надясно, в зависимост от избора на потребителя.

По-мощна и усъвършенствана версия на пневматичния ключ е ударният ключ. Това е по-голямо и по-тежко оборудване, което се дължи на вградения компресор, който донякъде намалява мобилността на инструмента. Когато купувате оборудване от нашия магазин, обикновено получавате в комплекта подходящите гнезда както за пневматичните, така и за ударните гаечни ключове. Ако пък трябва да купите гнездо за вашия гаечен ключ, напомняме ви, че е необходимо да го съчетаете с колектора.

Например за 1/2-инчов гаечен ключ е необходим 1/2-инчов ключ, за 3/8-инчов ключ е необходим 3/8-инчов ключ и т.н. Целта на гнездото е да подобри допълнително възможностите на ключа, като повиши ефективността му дори при изключително твърди материали. Сред пневматичните и ударните гаечни ключове импулсните гаечни ключове са специална група. Това са инструменти с изключително висок въртящ момент, ако вземем предвид теглото им.

Пневматични пистолети за занитване с функция за автоматично подаване на въздух, предназначени за работа с нитове от стомана, неръждаема стомана, алуминий и мед. Пневматичните инструменти, които предлагаме в магазина на Евростил в София са здрави и удобни инструменти за взискателни индустриални приложения, корпусът е изработен от композитен материал, а за да се повиши удобството при работа, инструментите за занитване са оборудвани с държач за нит и пистолет за смазка.

Много важен и популярен пневматичен инструмент е пистолетът за сгъстен въздух, който се използва за отстраняване на течности, стружки или прах по време на производство или монтаж. Пистолетът за обдухване позволява постепенно регулиране на въздушния поток в зависимост от вида на извършваната работа. Поради специфичния характер на използването му, той е изключително устойчив на повреди и замърсяване.

Аксесоари за пневматични инструменти

В магазина на Евростил се фокусираме върху цялостното обслужване на клиентите, така че в допълнение към пневматичните инструменти предлагаме и необходимите аксесоари. Ако работата ви изисква допълнителни компоненти, при нас несъмнено ще намерите подходящите аксесоари за пневматични инструменти. В тази категория ще намерите резервни части за инструменти, както и компоненти, необходими за свързване на устройството към пневматичната система. Става дума за бързи съединения и традиционни съединения, които осигуряват плътни връзки. Изброените аксесоари за инструменти са само малка част от наличната гама в тази категория. Ще намерите също така: редукции, маркучи, шайби, гъби, ножове, пружини и много други резервни и допълнителни части.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *