Защо неоперативният лифтинг е все по-популярен

Неоперативният лифтинг е процедура за разкрасяване, която може да се извърши с различни похвати. Напоследък нейната популярност нараства, тъй като този тип процедури съчетават някои доста практични качества.

На първо място, те са по джоба на по-голямата част от хората, което със сигурност не може да се каже за класическия лифтинг. Процедурата е в пъти по-малко инвазивна, като не се използва пълна упойка.

Да не пропускаме и това, че си спестявате дългото възстановяване, което след операция може да отнеме седмици и дори месеци, докато след неоперативен лифтинг е не повече от два или три дни.

Неоперативният лифтинг не смущава нормалния ритъм на живот

Неоперативният лифтинг предлага удобство във всеки един аспект. Този тип процедури на първо място не изискват да отсъствате от работа.

Много хора, които нямат възможност да отсъстват от офиса не си взимат дори и един свободен ден, а просто се възползват от час – два, които добавят към обедната си почивка.

Когато се върнат в офиса, те вече са приключили с процедурата, но нищо по лицето им не издава да са правили нещо със себе си, освен това, че кожата е по-стегната, а през следващите дни тя ще добие и видимо освежен вид.

Резултатите са естествени и стимулират регенеративните процеси в организма

Повечето видове неоперативен лифтинг, независимо дали това е лифтинг с конци или инжектиране на някакъв тип съвременни филъри, резултатите изглеждат напълно естествено.

Те са достатъчно добри за да изглеждате с няколко години по-млади, но са и достатъчно естествени за да не може никой да предположи, че сте правили нещо със себе си.

Много характерно за този тип процедури е, че стимулират регенеративните процеси в организма, като се подтиква по естествен начин кожата да образува колаген, който е в основата на добрия външен вид.

Ако проявявате интерес към неоперативен лифтинг

Ако имате интерес към процедури по неоперативен лифтинг, трябва да обсъдите въпроса с квалифициран и сертифициран експерт в тази сфера (можете да разгледате на Estetics & Dermatology).

С квалифициран екип от експерти извършването на нехирургичният лифтинг на лицето може бързо да смъкне години от вашата възраст, като при това никой никога няма да разбере, че сте направили нещо по себе си.


Posted

in

by

Tags:

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *