Траурна агенция

Погребения – скъпо ли е да наемем траурна агенция

„От цената зависи качеството.“ Да, може би онези, които са го мислили, не са имали предвид услугите, предлагани в бранша, който ще разгледаме днес.

Качеството, особено когато се предлага услуга, не зависи само и единствено от цената. Голяма част от тайната на добре обслужения клиент се крие в отношението към него.

Е, не знам до колко това да се отнасяш към хора, току-що загубили свой близък, като просто клиенти е нормално, но това си е бизнес и усещането „служител-клиент“ винаги ще витае във въздуха.

Смъртта идва изненадващо

Да, Вие имате право да сте извън емоционалния си строй. Приемливо е да бъдете раздразнителни, дори премерено груби. Когато сте изненадани от най-неприятния гост, то на помощ с домакинските задължения идва погребалната агенция.

В момента, в който Вие потвърдите, че искате да се възползвате от услугите на конкретен погребален дом, вече говорим за доверие – основен принцип на OmegaFuneral.com в отношението с техните клиенти.

Пазете в съзнанието си мисълта, че в момента, в който Вие поверявате своя току-що починал приятел, близък или роднина изцяло в ръцете на погребален дом, то агенцията е длъжна да Ви уведомява какво точно се случва по трасето от вземането на тялото, до неговото погребване.

В противен случай, обслужването би могло да се сметне за некачествено и не е лошо да потърсите обяснение, а защо не и друга агенция. Телефонните линии на OmegaFuneral.com са денонощно на линия, за да приемат сериозно Вашата история. Да помогнат.

Траурна агенция
Поръчка на ковчези онлайн https://omegafuneral.com/kovchezi

Помнете – цената варира

Не очаквайте, когато напишете в интернет търсачката „погребение – цена“ пред погледа Ви да се открие дословен ценоразпис. В момент на загуба човек може да избухне в паника, че едва ли не липсва прозрачност.

Не бързайте с изводите. Никой не Ви лъже. Напротив, професионалните погребални агенции не крият ценоразписа, а оставят клиентът сам да предяви своите искания без да се влияе от цена. В такъв момент последното нещо, което трябва да правим, е да пестим.

В сайтове, в които можете да срещнете цени, те най-вероятно са ориентировъчни и едва ли ще бъдете таксувани по тях. Много агенции в бранша „играят“ с клиентите точно по тази тактика и таксуват по скрити, нерегламентирани тарифи. Точно метода на тези агенции не се толерира от грандовете в сферата, като OmegaFuneral.com.

Когато се свържете с наш агент, той ще Ви разпита много подробно за това какви са Вашите желания в съответствие с това ще сформира една достъпна и нормална за България цена на достойно погребение.

Освен достъпни цени, OmegaFuneral.com предлага и изключително богат избор, съобразен с Вашите искания. Защото вярваме, че тогава, когато липсата е огромна, ние трябва да Ви предложим най-скъпия пакет – този с доверие, разбиране и уважение.


Posted

in

by

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *