Азотен бустер за сила

Ползи от азотния бустер за цялостното ни спортно представяне

Много от начинаещите фитнес ентусиасти все повече търсят т.нар. „пряк път“ към успешното постигане на мечтаното тяло. Дирят се варианти за „изкарването“ на преса, за „повдигане“ на раменете и най-вече успех в разширяването на гърба.

Съвкупността от постигането на успех във всички гореизброени аспекти биха ви дали не само самочувствие от изваяното тяло. Ще ви донесат и здраве, издръжливост и устойчивост в ежедневните натоварвания.

„Пряк път“ към успеха ли са добавките, или това твърдение е мит? Интересен е пътят на едновременното формиране на теориите хем за високата доза улесняване на процесите в тялото по време и след тренировка, хем за вредата от хранителните добавки?

Кое от двете е по-вярно за азотния бустер? Повече помага или повече вреди на организма на съвременния трениращ човек?

Какъв е строежът на тази хранителна добавка?

В състава на азотния бустер, който ще намерите на достъпна цена в магазина на FitnesHrani.com се съдържат главно аргинин алфа-кетоглутарат (ААКГ). Тя се смята за може би най-високо ефективната форма на аргинина, която може да се намери в хранителна добавка.

В свободна форма, аргининът се усвоява бавно и трудно. Това кара учените да вкарат веществото в строежа на хранителни добавки, с което позволяват на фитнес ентусиастите да си набавят бързо и безпроблемно веществата в големи и чисти количества, докато тренират с гирички, тежки машини или правят кардио тренировка.

Това не е всичко

Креатин монохидратът също е част от строежа на азотния бустер. Това се прави главно с цел в цялостната колаборация да има стабилен източник на енергия.

Креатинът дава енергия по един уникален начин. Той кара синтезът на Аденозин Три-Фосфат (АТФ) да се засилва на почти краен предел.

Това осигурява на клетките невероятни нива на енергия през целия ден – от ставането, във времето в офиса, та дори и след тренировка. Без съмнение, мускулната маса също бива сериозно повлияна от наличието на креатин в азотния бустер – все пак това е главният стремеж на всеки фитнес ентусиаст.

Бета-Аланинът може би е третата основна съставка в азотния бустер, който ще намерите във FitnesHrani.com. Мускулите използват бета-аланин, за да генерират повече чиста енергия, което ще позволи да усещате прилив на експлозивна сила по време на тренировките си.

Това не само ще ви кара да се чувствате непобедими, но и ще повиши нивото на резултатите си в залата. Бета-аланинът има и още една немаловажна роля за мускулите.

Той намаля чувството на мускулна умора, което ще донесе свежест във времето, в което почивате от тежката си тренировка за крака, например, където се използва много енергия заради големината на мускулите.

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *