Как да ремонтираме офис стол

Поправка на офис стол – 3 безплатни съвета

Повечето офиси разполагат със собствена фирма по поддръжка на различни части от оборудването. Това, обаче, не е възможно ако вие сами сте си сформирали офис в домашни условия.

Ако работата ви позволява да работите изцяло от вкъщи, или организацията ви още е в процес на първоначално развитие и нямате нает офис, то вие със сигурност ще трябва да създадете собствено офис-кътче у дома. Какво ви е необходимо за обособяването на такова място?

Как да ремонтираме стола сами

Как да ремонтираме офис столКафе машината и достатъчното количество вода за хидратация ще ги оставим за почивките, но по време на работен процес трябва да сте наистина добре снабдени с всичко необходимо. Тук вече става дума за удобен офис стол, достатъчно високо и голямо бюро, което да побира повечето неща, които използвате ежедневно – лаптоп/настолен компютър, листове за писан, органайзер и т.н.

Понякога, обаче не всичко върви по план и някои от нещата, които са ви най-необходими в изпълнението на работните задължения, бият отбой и излизат от строя. Тогава ви трябва помощ, а не да разчитате на въображение.

Ето, например, представете си ситуацията, в която столът ви се разваля поради някаква причина – било то проблем с амортисьор или базата, на която се сяда ежедневно? Как може човек да се справи в такава ситуация ако няма налични инструменти или знания?

Естествено, има и вариант, в който отдавна сте си мислили да замените стария офис стол и само сте изчаквали той да се развали, за да го подмените с нов. Е, в такива моменти посетете Antares-bg.net и превърнете мислите си в реалност – разгледайте огромното разнообразие от наистина достъпни модели и поръчайте онзи, който ви хареса и на който ще изпълнявате задълженията си неуморно.

Ако все пак искате да ремонтирате стола си сами, ето ви няколко напълно безплатни съвета, които ще ви помогнат в нелесното начинание. Успех!

Съвет #1: Ако проблемът е с изпуснал амортисьор

Както всяко нещо, смяната на някаква част си има своите тънкости, така че по-добре да бъдете внимателни в изпълнението на задачата. Не я подценявайте в никакъв случай!

Първата ви стъпка е да обърнете стола противоположно на обичайната му позиция, за да имате удобен поглед над долната му част. Разтегнете го максимално и извадете проблемната част с резки и силни удари, използвайки чук, например.

След като извадите амортисьора, сменете го с нов така, че да е стабилно свързан с основата.

Съвет #2: Ако проблемът е счупено колелце

Дали ще спре да се върти, дали ще драска пода, дали ще пада от тялото на стола – това са последствията, а причините за тях са все различни – от замърсяване до фабричен брак. Ако не ви се занимава да губите времето си с детайли като малки колеца, то влезте в сайта на Antares-bg.net, за да поръчате нов офис стол на най-достъпна цена.

Съвет #3: Проблем с дамаската (протриване)

При по-некачествените модели офис столове често се среща този проблем и затова не трябва да се прибързва при покупка на нов офис стол. Бъдете наясно какво искате и готови да заплатите солидна цифра, за да нямате проблеми с просто нещо като дамаската на стола.

Коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *